Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

4.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

Espárragos y patatas
  • 1000 - 1500 g de espárragos blancos frescos
    1000 - 1500 g de espárragos verdes, frescos
  • 1100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 700 g de patatas de guarnición
    600 g de patatas
Salsa holandesa
  • 20 - 40 g de agua
  • 10 - 20 g de zumo de limón
  • 175 - 350 g de mantequilla
  • 4 - 8 yemas de huevo
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 698 kcal / 2919 kJ
Πρωτεΐνη 11.3 g
Λιπαρά 58.5 g
Υδατάνθρακες 29.5 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων