Συσκευές & Αξεσουάρ
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1066.2 mg
Πρωτεΐνη
13.8 g
Θερμίδες
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Λιπαρά
28.7 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
27.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6ωρ. 20 λεπτ.
Korean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.
Chicken and pesto risoni
35 λεπτ.
Achari paneer murgh
1ωρ. 5 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Teriyaki chicken thighs
2ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.