Tagliatelle com fricassé de bivalves

Tagliatelle com fricassé de bivalves

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • água
    1500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • mexilhão fresco e limpo
    600 g
  • amêijoa fresca e limpa
    600 g
  • berbigão fresco e limpo
    600 g
  • massa tipo tagliatelle em ninhos
    500 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    30 g
  • gemas de ovo
    6
  • azeite mais q.b. p/ envolver
    30 g
  • chalotas
    4
  • mistura de cogumelos cortados em quartos
    400 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • tomilho-limão mais q.b. p/ guarnecer
    1 c. chá de
  • vinho branco
    30 g
  • leite evaporado
    210 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 743.1 kcal / 3109 kJ
Πρωτεΐνη 58.5 g
Λιπαρά 16.6 g
Υδατάνθρακες 87.6 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 1535.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων