Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Spigola sottovuoto
  • di acqua
    1700 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di spigola (branzino) senza pelle e puliti (140 g l'uno)
    2 filetti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • limone solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½
    ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
Crema di avocado e pomodorini
  • di polpa di avocado matura a pezzi
    200 g
  • di pomodorini a pezzi
    150 g
  • di succo di lime spremuto fresco
    40 g
  • di sale
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 452 kcal / 1890.5 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 35.3 g
Υδατάνθρακες 5.4 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1184.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων