Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Spigola sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 filetti di spigola (branzino) senza pelle e puliti (140 g l'uno)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ limone solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Crema di avocado e pomodorini
  • 200 g di polpa di avocado matura a pezzi
  • 150 g di pomodorini a pezzi
  • 40 g di succo di lime spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 452 kcal / 1890.5 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 35.3 g
Υδατάνθρακες 5.4 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1184.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων