Calamarata con crema di peperoni

Calamarata con crema di peperoni

4.5 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino (προαιρετικό πεδίο) mediamente piccante, a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
  • 330 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di pasta secca tipo calamarata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 150 g di Provolone piccante a cubetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 362.6 mg
Πρωτεΐνη 17.2 g
Θερμίδες 2249.2 kJ / 537.5 kcal
Λιπαρά 22.6 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Υδατάνθρακες 70.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων