
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pomidory faszerowane miętą, cukinią i tuńczykiem
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
pomidory, dojrzałe (łącznie ok. 700 g)4
-
mozzarelli, light (ok. 1 kulka) (patrz wariant)125 g
-
ząbek czosnku1
-
mięty, świeżej tylko liście3 gałązki
-
oliwy z oliwek25 g
-
cukinii pokrojonej w 2 cm kostkę300 g
-
soli1 - 2 szczypty
-
tuńczyka, w oleju odsączonego z zalewy (waga po odsączeniu ok. 120 g)1 puszka
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
201 kcal /
843 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
429 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

LEKKO I PROSTO
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνProteinowy bowl z falafelami i granatem
2ωρ. 35 λεπτ.
Sałatka w indyjskim stylu
2ωρ.
Tatar z łososia z imbirem
15 λεπτ.
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2ωρ. 15 λεπτ.
Paszteciki śródziemnomorskie
50 λεπτ.
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 λεπτ.
Tartaletki reniferki z łososiem i serkiem z ricotty
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Sajgonki z kurczakiem Buffalo
1ωρ.
Sushi donuty
1ωρ. 45 λεπτ.
Szparagi w tempurze z serowym fondue
45 λεπτ.
Korzenny śledź z jabłkiem
2ωρ. 30 λεπτ.