Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta z tuńczyka i jajek
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
400 g wody
-
4 jajka
-
1 puszka tuńczyka, w oleju odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
-
100 g jogurtu naturalnego, gęstego100 g śmietany, 18% tłuszczu
-
1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego posiekanego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
504.8 mg
Πρωτεΐνη
16.5 g
Θερμίδες
729.3 kJ /
174.3 kcal
Λιπαρά
11.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShakshuka z ciecierzycą i boczkiem na Varomie
40 min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min
Batony z musli
50 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 min
Gniazdka ze spiralizowanych warzyw z duszonymi pieczarkami (TM5)
1 godz.
Ciasteczka owsiane marchewkowo-pomarańczowe
45 min
Omlet z ziołami na parze
20 min
Ranczerskie śniadanie z fasolą, awokado i jajkiem
50 min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20 min
Placki z ricotty z sosem z suszonych owoców
1 godz. 25 min
Zapiekanka na słodko (pudding) z czerstwego pieczywa
50 min
Smoothie bowl z owoców leśnych
10 min