Tártaro de bacalhau e melancia

Tártaro de bacalhau e melancia

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
5 doses

Υλικά

  • salsa
    3 pés de
  • chalota
    1
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • lima só o sumo
    ½
  • melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
    100 g
  • salada mista
    100 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 158.8 kcal / 664.4 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 5.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 279.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων