Tortelli di zucca e Gorgonzola

Tortelli di zucca e Gorgonzola

3.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Zucca
  • di acqua
    600 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
    500 g
Pasta
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di amaretti duri
    100 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 - 200 g
  • di Gorgonzola a pezzi
    50 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di burro
    40 g
  • di salvia fresca lavate
    4 - 5 foglie
  • Parmigiano Reggiano grattugiato grattugiato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 585.5 kcal / 2449.7 kJ
Πρωτεΐνη 27.4 g
Λιπαρά 26.8 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.7 g
Νάτριο 817.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων