
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
25 pieces
Υλικά
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
105.8 kcal /
442.8 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Νάτριο
216.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pulled pork burger
5ωρ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 λεπτ.