
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
25 pieces
Υλικά
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
105.8 kcal /
442.8 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Νάτριο
216.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Easy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Chicken and refried bean burrito
45 λεπτ.
Swedish meatballs with gravy
30 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Irish stew
1ωρ. 30 λεπτ.