Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura

Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • lentilhas (ver dica)
    150 g
  • água mais q.b. p/ cozer a massa
    700 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. sopa de
    1 cubo de caldo de legumes
  • cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    140 g
  • chalota
    25 - 30 g
  • óleo de sésamo, tostado
    40 g
    40 g azeite
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • colorau
    1 c. chá de
  • orégãos frescos mais 1 pitada p/ polvilhar
    ½ c. chá de
  • esparguete integral
    320 g
  • tomate seco, em óleo escorrido, cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
    100 g
  • sementes de sésamo p/ guarnecer
    1 pitada de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 613 kcal / 2564.8 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 103.8 g
Φυτικές ίνες 11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 386.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων