Pappardelle al ragù di cinghiale

Pappardelle al ragù di cinghiale

4.7 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Pappardelle
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Ragù di cinghiale
  • di pancetta affumicata a cubetti
    70 g
  • di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
    60 g
  • di cipolla in quarti
    120 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
    500 g
  • di vino rosso
    70 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di acqua
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 714 kcal / 2987 kJ
Πρωτεΐνη 44.2 g
Λιπαρά 32.1 g
Υδατάνθρακες 63.1 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.6 g
Νάτριο 1052.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων