
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffel-Sellerie-Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Emmentaler in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Milch100 g
-
Sahne200 g
-
Muskat¼ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Knollensellerie in Stücken650 g
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (2-3 cm)650 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
382 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1212 kJ /
290 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Green. Feel Good.
71 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Kartoffelklöße
25h
Erdäpfelknödel
1h 10min
Ratatouille
40min
Rührei-Muffins
35min
Böhmische Knödel
1h 30min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20min
Veganer Nudelsalat
35min
Gemüsetatar rot-grün
15min
Waldviertler Knödel
1h
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für viele
50min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h