Lasagnette di zucca e cavolo riccio

Lasagnette di zucca e cavolo riccio

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    2045 g
  • di pasta fresca tipo lasagne (tagliata in quadrati di circa 12x12 cm)
    250 g
  • scalogno a metà
    1
  • spicchio di aglio
    ½
  • peperoncino piccante rosso, fresco a fettine (3 mm)
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di polpa di zucca a pezzi (circa 3-4 cm)
    600 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    2 - 3 pizzichi
  • di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
    75 g
  • di ricotta
    200 g
  • di semi misti ad es. semi di zucca, pinoli
    20 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 527.2 kcal / 2205.9 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 29.8 g
Υδατάνθρακες 51.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 380.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων