Paquetes de pescado al vapor con acelgas

Paquetes de pescado al vapor con acelgas

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de granos de espelta
    200 g
  • agua para remojar
  • diente de ajo pelado
    1
  • de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
    5 g
  • de miel de abeja
    1 cda
  • de sal
    1 cdita
  • de jugo de limón verde
    30 g
  • de salsa de soya
    30 g
  • de agua
    400 g
  • de aceite vegetal
    10 g
  • de filetes de pescado blanco p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
    600 - 800 g
  • de acelgas en trozos (aprox. 4 cm)
    200 g
  • de hojas de cilantro, frescas
    10 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 374.3 kcal / 1566.2 kJ
Πρωτεΐνη 39.3 g
Λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 43.7 g
Φυτικές ίνες 7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 1113.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων