Panini di patate

Panini di patate

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ.
14 pezzi

Υλικά

Lievitino
  • di acqua
    100 g
  • di lievito madre di segale
    10 g
    1 g di lievito di birra fresco
  • di farina tipo 1 forte (almeno W320)
    100 g
Cottura delle patate
  • di acqua
    500 g
  • di patate a pasta farinosa con la buccia, preferibilmente piccole (vedere consigli)
    180 g
Pane
  • di acqua (di cui 300 g fredda)
    1800 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina di segale + q.b.
    80 g
  • di farina tipo 1 forte (almeno W320)
    460 g
  • di miele
    10 g
  • di burro
    15 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g
  • di fecola di patate
    20 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 188 kcal / 769 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων