
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tandoori chicken
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
cardamom pods (black)6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste (see Tips)120 g
-
garlic cloves120 g
-
fresh ginger cut into pieces80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Tandoori chicken
-
extra virgin olive oil to grease
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Greek yoghurt (see Tips)200 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
lemon wedges, to serve
-
chutney of choice, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
360.4 kcal /
1513.6 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
688.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza Oven
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chunky bolognese
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Kid-friendly butter chicken
35min
Chicken teriyaki
20min
Chinese-style chicken
25min
Curried sausages
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
Thai green chicken curry
30min