
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eier-Tatar
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Eier6
-
Wasser700 g
-
Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Schnittlauch (ca. 5 g), in Stücken (2 cm)½ Bund
-
Bundrüebli150 g
-
Radieschen120 g
-
Bundzwiebeln40 g
-
Olivenöl30 g
-
Weissweinessig25 g
-
Dijonsenf40 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen6 Prisen
-
Toastbrot8 Scheiben
-
Fleur de Sel4 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
376 kcal /
1568 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - März/April 2022
6 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Genussvolle Ostern
13 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHörnlisalat mit Zucchetti
30 λεπτ.
Polenta
30 λεπτ.
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Peperoni-Hummus
Καμία βαθμολογία
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 λεπτ.
Zucchini Relish mit Nektarinen
1ωρ. 5 λεπτ.
Kürbiswürfel süss-sauer
1ωρ. 25 λεπτ.
Birnen-Safran Kompott
3ωρ. 30 λεπτ.
Hirsesalat im Glas
1ωρ.