Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 500 g di acqua
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di farina tipo 0
  • 2 uova
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 300 g di latte
  • burro q.b.
Ripieno
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di burro
  • 50 g di farina tipo 0
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 200 g di guanciale a listarelle
  • 500 g di funghi finferli freschi a pezzi

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 751.8 kcal / 3145 kJ
Πρωτεΐνη 36.6 g
Λιπαρά 45.4 g
Υδατάνθρακες 52.6 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.4 g
Νάτριο 1754.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων