Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca a cubetti (vedere consigli)
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di farina tipo 0
    150 g
  • uova
    2
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di latte
    300 g
  • burro q.b.
Ripieno
  • di latte intero
    500 g
  • di burro
    40 g
  • di farina tipo 0
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di noce moscata
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di aglio in polvere
    1 pizzico
  • di guanciale a listarelle
    200 g
  • di funghi finferli freschi a pezzi
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 751.8 kcal / 3145 kJ
Πρωτεΐνη 36.6 g
Λιπαρά 45.4 g
Υδατάνθρακες 52.6 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.4 g
Νάτριο 1754.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων