Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.1 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de fromage type morbier, coupé en morceaux
    80 g
  • de blancs de poireau coupés en tronçons (2-3 cm)
    600 g
  • de beurre
    20 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • œufs
    4
  • huile pour la cuisson
  • d'épinards frais
    200 g
  • de graines de lin brun
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 306 kcal / 1269.3 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 22.8 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.3 g
Νάτριο 603.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων