Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta

Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
50 pièces

Υλικά

  • de sauge fraîche équeutés
    1 - 2 brins
  • de beurre coupé en morceaux
    60 g
  • de sel et 1,5 c. à café
    2 - 3 pincées
  • de patates douces cuites (voir "Conseil(s)")
    350 g
  • de ricotta
    130 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 - 3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    ¼ c. à café
  • d'eau
    250 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    120 g
  • de farine de blé complet
    220 g
  • d'huile végétale
    10 g

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 46.2 kcal / 193.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.1 g
Λιπαρά 1.6 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 64.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων