Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia

Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia

4.8 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta
  • di farina tipo 00
    200 g
  • uova
    2
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    120 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci freschi
    500 g
  • burro q.b.
  • di ricotta fresca compatta, sgocciolata dal siero
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Ragù di salsiccia
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di salsicce di maiale spellate e a pezzi (2-3 cm)
    350 g
  • di vino bianco
    5 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 451.5 kcal / 1888.9 kJ
Πρωτεΐνη 24.3 g
Λιπαρά 28.9 g
Υδατάνθρακες 25.3 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 957.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων