Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia

Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci freschi
  • burro q.b.
  • 500 g di ricotta fresca compatta, sgocciolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Ragù di salsiccia
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di salsicce di maiale spellate e a pezzi (2-3 cm)
  • 5 g di vino bianco
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di sale

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 451.5 kcal / 1888.9 kJ
Πρωτεΐνη 24.3 g
Λιπαρά 28.9 g
Υδατάνθρακες 25.3 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 957.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων