Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

4.0 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de persil frais, équeuté
    3 brins
  • de beurre
    25 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    25 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
    2
  • d'eau
    1500 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
  • pommes de terre (προαιρετικό πεδίο) pour le service
  • de jus de citron (προαιρετικό πεδίο) pour le service
    filet

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 285.5 kcal / 1194 kJ
Πρωτεΐνη 31.5 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 4.5 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 740.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων