
Συσκευές & Αξεσουάρ
客家仙草雞湯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
仙草乾35 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)600 克
-
水1300 克
-
油1 大匙
-
新鮮香菇 (約50克),切片3 朵
-
紅棗12 粒
-
米酒1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
枸杞1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
206 kcal /
865 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν