Risotto au citron et épinards

Risotto au citron et épinards

4.2 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'Appenzeller fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
    80 g
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de riz risotto (cuisson 20 min.)
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • citron bio, zeste râpé
    1
  • d'eau
    730 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 cube
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    4 pincées
  • de pousses d'épinard frais
    150 g
  • de jus de citron
    2 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 436.5 kcal / 1826.4 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 65.9 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 491.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων