
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caprese-Baguette
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Wasser250 g
-
frische Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten370 g
-
Salz1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Tomaten mittelgroß2
-
Mozzarella abgetropft125 g
-
Basilikum-Pesto (siehe Tipp)80 g
-
Basilikum abgezupft1 Bund
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
483 kcal /
2021 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
79 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
818 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24ωρ.
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Himbeer-Kokos-Smoothie-Bowl
10 λεπτ.
Mango-Joghurt
13ωρ. 15 λεπτ.
Granola
1ωρ. 40 λεπτ.
Kokos-Mango Lassi (vegan)
5 λεπτ.
Haselnuss-Mandarinen Overnight Oats
8ωρ. 20 λεπτ.
Speck-Porree-Dattel Porridge
30 λεπτ.
Meatball-Sandwiches
45 λεπτ.