
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Pfannenbrot
-
Wasser85 g
-
frische Hefe10 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl165 g
-
Salz2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
-
Wasser warm2000 g
-
Weißweinessig100 g
-
Eier sehr frisch (siehe Tipp)4
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Öl zum Braten
-
Wasser15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter in Stücken120 g
-
Eigelb3
-
Salz⅓ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Bacon8 Scheiben
-
Cherry-Tomaten (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
Cornichons (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
junge Salatblätter der Saison, gemischt (προαιρετικό πεδίο)
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
712 kcal /
2978 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
55 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
724 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24ωρ.
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Himbeer-Kokos-Smoothie-Bowl
10 λεπτ.
Mango-Joghurt
13ωρ. 15 λεπτ.
Granola
1ωρ. 40 λεπτ.
Kokos-Mango Lassi (vegan)
5 λεπτ.
Haselnuss-Mandarinen Overnight Oats
8ωρ. 20 λεπτ.
Speck-Porree-Dattel Porridge
30 λεπτ.
Meatball-Sandwiches
45 λεπτ.