
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Pfannenbrot
-
Wasser85 g
-
frische Hefe10 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl165 g
-
Salz2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
-
Wasser warm2000 g
-
Weißweinessig100 g
-
Eier sehr frisch (siehe Tipp)4
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Öl zum Braten
-
Wasser15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter in Stücken120 g
-
Eigelb3
-
Salz⅓ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Bacon8 Scheiben
-
Cherry-Tomaten (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
Cornichons (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren
-
junge Salatblätter der Saison, gemischt (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
724 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2978 kJ /
712 kcal
Λιπαρά
55 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot (glutenfrei)
14 godz.
Tropical Smoothie Bowl mit Himbeeren und Hanfsamen
15 min
Granola-Clusters
50 min
Fedlkoch
10 godz. 35 min
Carrot-Cake-Smoothie Bowl
10 min
Green Smoothie Bowl mit Gojibeeren
15 min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 min
Heidelbeermarmelade
45 min
Sandwich-Toast
27 godz.
Eggs Benedict
30 min
Frittata aus dem Eier-Pochierer
35 min
Blaubeerkonfitüre
45 min