Risotto alla carbonara

Risotto alla carbonara

4.4 173 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa alla carbonara
  • di pecorino Romano a pezzi
    110 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    4
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Risotto
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    790 g
  • dado per brodo di carne o vegetale
    1
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di guanciale a cubetti
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 710 kcal / 2970.3 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 38.7 g
Υδατάνθρακες 65.3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.9 g
Νάτριο 2118.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων