Risotto alla carbonara

Risotto alla carbonara

4.4 181 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa alla carbonara
  • 110 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 uovo
  • 4 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 790 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • 200 g di guanciale a cubetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 710 kcal / 2970.3 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 38.7 g
Υδατάνθρακες 65.3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.9 g
Νάτριο 2118.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων