
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
503.6 kcal /
2107 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
37.5 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Νάτριο
15.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15 λεπτ.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ωρ.
Yoghurt with red berry coulis
13ωρ. 20 λεπτ.
Cacao banana porridge
15 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Quick porridge
10 λεπτ.
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Breakfast on-the-go
10 λεπτ.
Pumpkin pancakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.