
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
503.6 kcal /
2107 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
37.5 g
Υδατάνθρακες
40.3 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Νάτριο
15.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A taste of Gwinganna
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoufflé omelette with hot smoked salmon
25 λεπτ.
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34ωρ. 20 λεπτ.
Tofu scramble
25 λεπτ.
Caprese omelette
30 λεπτ.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
Καμία βαθμολογία
Egg and bacon breakfast baguettes
Καμία βαθμολογία
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Plum brioche buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.