
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜白肉鍋
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
水2600 克
-
豬大骨300 克
-
豬五花肉 ,整塊,切段(約 10公分)350 克
-
蔥 ,切段,約兩根130 克
-
薑 ,切片5 克
-
蒜頭 (約3顆)5 克
-
花椒粒1 茶匙
-
八角1 粒
-
酸白菜 ,切絲200 - 300 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 - 300 克
-
玉米 ,切段,約4公分2 根
-
板豆腐 ,切塊300 克
-
冬粉 ,泡水至軟,瀝乾切半2 把
-
新鮮香菇6 - 8 朵
-
蟹肉棒 ,適量,或其他喜好的火鍋料
-
魚丸 ,適量,或其他喜好的火鍋料
-
山茼蒿 ,適量,或其他喜好的蔬菜
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
296.9 kcal /
1240.9 kJ
Πρωτεΐνη
22.6 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
19.2 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
61.7 g
Νάτριο
567.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

煎煮好料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν