酸菜白肉鍋

酸菜白肉鍋

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 2600 克
  • 豬大骨
    300 克
    300 克 排骨
  • 豬五花肉 ,整塊,切段(約 10公分)
    350 克
  • ,切段,約兩根
    130 克
  • ,切片
    5 克
  • 蒜頭 (約3顆)
    5 克
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 八角
    1 粒
  • 酸白菜 ,切絲
    200 - 300 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 - 300 克
  • 玉米 ,切段,約4公分
    2 根
  • 板豆腐 ,切塊
    300 克
  • 冬粉 ,泡水至軟,瀝乾切半
    2 把
  • 新鮮香菇
    6 - 8 朵
  • 蟹肉棒 ,適量,或其他喜好的火鍋料
  • 魚丸 ,適量,或其他喜好的火鍋料
  • 山茼蒿 ,適量,或其他喜好的蔬菜

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 296.9 kcal / 1240.9 kJ
Πρωτεΐνη 22.6 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 19.2 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 61.7 g
Νάτριο 567.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων