Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini

Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini

2.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de blettes (2 bottes moyennes)
    550 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    1 c. à soupe
  • eau salée, pour la cuisson des pâtes
  • de pâtes sèches type conchiglioni
    400 g
  • d'eau
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de tahini
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de menthe fraîche ciselées
    15 feuilles
  • de pignons de pin grillés
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 764 kcal / 3196 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 74 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων