
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainian chebureks
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 pieces
Υλικά
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
243.3 kcal /
1017.9 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
450.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ukrainian cuisine
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Chunky bolognese
50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Chinese-style chicken
25 λεπτ.
Curried sausages
40 λεπτ.
Shepherd's pie
55 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Thai green chicken curry
30 λεπτ.