Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainian chebureks
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 pieces
Υλικά
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
450.2 mg
Πρωτεΐνη
14.8 g
Θερμίδες
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Λιπαρά
7.7 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Ukrainian cuisine
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Flank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Mexican pulled pork
28ωρ. 10 λεπτ.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 λεπτ.
Meatloaf with mushroom sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.