Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)

2.8 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
6 sztuk

Υλικά

  • 4 - 6 jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
  • ocet do przetarcia jajek
  • 10 g zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej
  • woda (do oznaczenia 1 l)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 61.7 kcal / 258 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 0.3 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 61 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων