
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 5 λεπτ.
6 sztuk
Υλικά
-
4 - 6 jajek o białych skorupkach, dokładnie umytych, schłodzonych
-
ocet do przetarcia jajek
-
10 g zielonej herbaty liściastej np. Mate, suszonej
-
woda (do oznaczenia 1 l)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
61.7 kcal /
258 kJ
Πρωτεΐνη
5.3 g
Λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
61 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

NEWSLETTER
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrokułowa sałatka z jajkiem
30 λεπτ.
Mango smoothie bowl
5 λεπτ.
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 λεπτ.
Placki gryczane bez laktozy
35 λεπτ.
Placki z serka wiejskiego z jarmużem i szynką
45 λεπτ.
Jaglany koktajl z tahini
15 λεπτ.
Upiększające smoothie truskawkowe
5 λεπτ.
Batony z musli
50 λεπτ.
Mini frittaty
30 λεπτ.
Zielone pancakes z tofu
15 λεπτ.
Placki jaglane
40 λεπτ.
Pieczone jabłka z twarogiem
50 λεπτ.