
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
Pecannüsse50 g
-
Haferflocken, zart200 g
-
Milch200 g
-
Apfelmus250 g
-
Eier2
-
Vanilleschote (προαιρετικό πεδίο) nur das Mark1
-
Ahornsirup65 g
-
Zimt und etwas mehr zum Bestäuben½ - ¾ TL
-
Backpulver½ TL
-
Salz¼ TL
-
Heidelbeeren180 g
-
Naturjoghurt zum Servieren
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
439 kcal /
1836 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
251 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMango-Lassi Overnight Oats
8h
Overnight Müsli
8h
Mandel-Porridge mit Cranberrys
20min
Chia-Pudding mit Magerquark und Himbeeren
3h 15min
Kimchi-Omelette
35min
Granola-Clusters
50min
Haferflocken-Käse-Puffer
40min
Milchbrot
24h 20min
Sandwich-Toast
27h
Caprese-Omelette
30min
Bananen-Honig-Porridge
10min
Mango-Joghurt
13h 15min