
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risoni salad with artichoke and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
3116.6 kcal /
13089.9 kJ
Πρωτεΐνη
113.7 g
Λιπαρά
124.3 g
Υδατάνθρακες
350.2 g
Φυτικές ίνες
61.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.6 g
Νάτριο
4216.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
Chinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Cauliflower mash
25 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Refried beans
10 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.