Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    600 g
  • di patate a pasta farinosa con la buccia
    600 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00 + q.b.
    130 g
  • di speck a cubetti
    100 g
  • di Brie a pezzi
    150 g
  • burro fuso, a piacere
  • salvia fresca a piacere
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 496.5 kcal / 2077.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 22.2 g
Υδατάνθρακες 52.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Νάτριο 946.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων