Sushi nigiri

Sushi nigiri

4.8 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
24 sztuki

Υλικά

  • 300 g ryżu do sushi
  • 50 g octu ryżowego
  • 15 g cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 1000 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 150 - 200 g filetów z łososia, świeżych, bez skóry (sashimi, pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm, patrz wskazówka)
    100 g tuńczyka, świeżego, (sashimi, pokrojonych na ok. 2,5 x 5 cm kawałki, o grubości 6-12 mm, patrz wskazówka)
  • pasta wasabi ilość do posmarowania nigiri
  • imbir marynowany, do sushi (προαιρετικό πεδίο) ilość do podania

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Νάτριο 199.9 mg
Πρωτεΐνη 2.3 g
Θερμίδες 263.4 kJ / 63 kcal
Λιπαρά 1.1 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 10.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων