Pain sans gluten au sésame et au kasha

Pain sans gluten au sésame et au kasha

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
1 pièce

Υλικά

  • 100 g de lait
  • 200 g d'eau minérale
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 1 c. à soupe de miel
  • 120 g de farine de riz
  • 120 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de sarrasin
  • 40 g de fécule de pomme de terre
  • 10 g de sel
  • 4 c. à soupe de graines de sésame
  • 2 c. à soupe bombées de graines de kasha (sarrasin grillé)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pièce

Νάτριο 3949.3 mg
Πρωτεΐνη 20.6 g
Θερμίδες 4647.5 kJ / 1110.8 kcal
Λιπαρά 8.5 g
Φυτικές ίνες 9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 239.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων