
Συσκευές & Αξεσουάρ
Emu Stew (Mark Olive)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
362.8 kcal /
1517.7 kJ
Πρωτεΐνη
35.3 g
Λιπαρά
13.2 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
234 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 Min
Beef tacos
25 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min