Pains batbout marocains

Pains batbout marocains

4.3 383 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 portions

Υλικά

  • 320 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine T55
  • 250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
  • 5 g de sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 79 kcal / 333 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων