
Συσκευές & Αξεσουάρ
干貝冬瓜羹
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
冬瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
薑10 克
-
高湯 (雞或魚高湯皆可)300 克
-
水200 克
-
乾干貝 (約40克), 泡軟,剝絲備用10 粒
-
枸杞 洗淨備用5 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
40 kcal /
170 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
8.2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν