Coliflor a la parmesana

Coliflor a la parmesana

4.6 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Coliflor
  • 700 - 800 g de ramilletes de coliflor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de pan blanco duro
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de sal
Tomate frito
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de sal

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 407 kcal / 1702 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 29.4 g
Υδατάνθρακες 29.6 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1546.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων