
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬季蔬菜湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
韭蔥 切段100 克
-
洋蔥 切半1 顆
-
培根片70 克
-
橄欖油40 克
-
皺葉甘藍 切成細長條200 克
-
罐裝敏豆 (罐頭), 瀝乾 (瀝乾後重量為540克)1 罐
-
紅蘿蔔 切小塊300 克
-
蕪菁 切小塊100 克
-
牛肉高湯塊1 塊
-
水700 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
168 kcal /
407 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

中西式湯品
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν