
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon, asparagus and potato salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
garlic clove½
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith (optional)½
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sour cream80 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water900 g
-
potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)250 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)250 g
-
green asparagus ends trimmed and cut into quarters1 bunch
-
pickled capers drained20 g
-
mixed baby leaf salad to serve40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
528.8 kcal /
2212.4 kJ
Πρωτεΐνη
32.2 g
Λιπαρά
31.8 g
Υδατάνθρακες
30.4 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Νάτριο
435.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Brown rice salad
40 Min
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.
Peanut and soba noodle slaw
20 Min