Salmon, asparagus and potato salad

Salmon, asparagus and potato salad

4.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • garlic clove
    ½
  • fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • lemon zest only, no white pith (optional)
    ½
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sour cream
    80 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • water
    900 g
  • potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
    250 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
    250 g
  • green asparagus ends trimmed and cut into quarters
    1 bunch
  • pickled capers drained
    20 g
  • mixed baby leaf salad to serve
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 528.8 kcal / 2212.4 kJ
Πρωτεΐνη 32.2 g
Λιπαρά 31.8 g
Υδατάνθρακες 30.4 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.5 g
Νάτριο 435.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων