
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ryba w piwnym cieście
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
400 g mąki pszennej
-
800 g filetów z dorsza, ze skórą lub bez skóry (4 filety, każdy po ok. 200 g)
-
sól do oprószenia
-
pieprz czarny, mielony do oprószenia
-
olej rzepakowy do głębokiego smażenia (ok. 1,5 l)
-
3 łyżeczki proszku do pieczenia
-
550 g piwa, typu ale zimnego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
588.9 kcal /
2463.9 kJ
Πρωτεΐνη
46.6 g
Λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
82.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
387.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SMAKI WAKACJI IV
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRyba gotowana na parze, warzywa i pilaw
45 λεπτ.
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40 λεπτ.
Ryba po kaszubsku
30 λεπτ.
Kaszubskie kotlety rybne
35 λεπτ.
Ryba pod kruszonką z pomidorowym ryżem
45 λεπτ.
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1ωρ.
Ryba w cieście bazyliowym
1ωρ.
Dorsz w indyjskim sosie pomidorowym
1ωρ.
Filety z dorsza z masłem cytrusowym
50 λεπτ.
Ryba z warzywami na parze
1ωρ. 15 λεπτ.
Krewetki arrabiata z makaronem z cukinii
40 λεπτ.
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 λεπτ.