Lasagnette al nero con ragù di polpo

Lasagnette al nero con ragù di polpo

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Lasagnette al nero
  • farina tipo 0 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di nero di seppia liquido stemperato con 1 cucchiaino di acqua
    1 bustina
Ragù di polpo
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di polpo fresco a pezzi (2-3 cm)
    600 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    350 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • peperoncino rosso piccante (προαιρετικό πεδίο)
    1
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 333.3 kcal / 1394.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.4 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 41.1 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 368.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων