Risotto pere e Castelmagno

Risotto pere e Castelmagno

4.2 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di formaggio Castelmagno a pezzi
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua calda (non bollente)
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di pere Williams mature sbucciate e a dadini (1 cm)
    150 g
  • di burro
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 486.5 kcal / 2036 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 20.9 g
Υδατάνθρακες 68.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 651.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων