Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
676.9 mg
Πρωτεΐνη
13.7 g
Θερμίδες
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
51.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegetarian Medallions
1ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1ωρ.