
Συσκευές & Αξεσουάρ
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
804.7 kcal /
3366.7 kJ
Πρωτεΐνη
36.8 g
Λιπαρά
34.7 g
Υδατάνθρακες
94.3 g
Φυτικές ίνες
15.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Νάτριο
1437 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min