Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 portions
Υλικά
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
346.8 mg
Πρωτεΐνη
35.2 g
Θερμίδες
7762 kJ /
1855.2 kcal
Λιπαρά
185 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
65.9 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6ωρ. 20 λεπτ.
Korean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.
Chicken and pesto risoni
35 λεπτ.
Achari paneer murgh
1ωρ. 5 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Teriyaki chicken thighs
2ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.